Exclusive Bamboo bessen smoothie met bamboe rietjes 2

ons verhaal

Exclusive Bamboo is ontstaan omdat wij vaak tegen een probleem aanliepen. Je herkent het misschien wel. Samen met een paar vrienden loop je binnen bij een prachtige cocktailbar. De muziek is goed, het personeel is vriendelijk en de cocktails zien er geweldig uit. Maar dan merk je na een aantal slokken dat je papieren rietje zacht begint te worden.. zonde!

We zijn erg dankbaar voor ondernemingen die een duurzaam alternatief gebruiken voor plastic rietjes. Toch vonden wij dat dit niets mocht wegnemen van de drinkervaring. Daarom besloten wij om opzoek te gaan naar een duurzaam alternatief voor plastic rietjes dat er sfeervol uitziet en handig te gebruiken is voor de horecaondernemer en de consument. Nadat we onderzoek hadden gedaan naar verschillende soorten rietjes kwamen we uiteindelijk op wat wij het allerbeste alternatief vinden voor het drinken van cocktails en smoothies: bamboe rietjes!

 

 

aardbei cocktail met bamboe rietje

Bamboe rietjes van Exclusive Bamboo

Bamboe rietjes zijn het perfecte alternatief omdat ze gemaakt zijn van stevige bamboestengels. Hierdoor worden ze niet zacht naarmate je ermee drinkt. Onze bamboe rietjes worden gepolijst voor een unieke uitstraling en zorgen zo ook voor een natuurlijke drinkervaring. Daarnaast wordt het rietje niet warm of koud en geeft het geen smaak af. Super gebruiksvriendelijk dus!

Doordat een bamboe rietje herbruikbaar is, zijn de kosten per gebruik lager dan bij alle andere alternatieve opties en zelf lager dan de huidige plastic rietjes, wat weer fijn is voor de portemonnee! Na gebruik kunnen de bamboe rietjes simpel schoongemaakt worden in de vaatwasser.

Voor horecaondernemers is het mogelijk om de bamboe rietjes te personaliseren met je eigen bedrijfslogo! Zo communiceer je optimaal naar je klanten dat jij duurzaam onderneemt. 

Ben jij enthousiast geworden na het horen van al deze voordelen van bamboe rietjes, en ben je benieuwd wat Exclusive Bamboo voor jou kan betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op of vul de offerte in. We helpen je met alle liefde!

 

contact Bekijk de shop Vraag offerte aan