Bij Exclusive Bamboo kunt u altijd verwachten dat uw bestelling wordt geleverd binnen 1 – 3 werkdagen.

Producten retour sturen is bij Exclusive Bamboo net zo gemakkelijk als producten bestellen. Echter is ruilen bij ons niet mogelijk en kunnen wij alleen producten retour nemen. Producten voor retour dienen binnen 14 dagen, na ontvangst van uw bestelling, door ons te zijn ontvangen. Om producten retour te sturen zult u een retourformulier moeten invullen. Deze is gemakkelijk bij ons aan te vragen via het contactformulier op de contactpagina. Graag willen wij u vriendelijk vragen om de reden voor de retourzending duidelijk te omschrijven op het retourformulier, zodat wij onze service en producten kunnen verbeteren in de toekomst.

 

Belangrijk om te weten:

  1. Geef op het retourformulier duidelijk aan welke producten u retour wilt zenden, welke hoeveelheid en wat de hoofdreden is voor deze zending.
  2. Plaats de artikelen in een doos en zorg dat het retourformulier ook in dit pakket zit. Sluit het pakket daarna goed af. De klant is altijd verantwoordelijk voor de zending totdat het pakket door ons is ontvangen.
  3. Artikelen kunnen altijd door u, binnen 14 dagen na ontvangst, worden geretourneerd. De retourkosten zullen door u als klant zelf moeten worden betaald.
  4. U ontvangt een mail wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen. Vanaf dat moment wordt de betaling behandeld en het eventuele bedrag teruggestort. Wij doen ons uiterste best om retouraanvragen binnen 48 uur te behandelen.

 

Artikelen die worden teruggestuurd, moeten altijd ongebruikt, schoon en onbeschadigd zijn. Ook moeten de artikelen retour gezonden worden in de oorspronkelijke en originele verpakking. Als de artikelen niet aan deze voorwaarden voldoen, dan kunnen deze artikelen helaas niet in ontvangst nemen en is restitutie niet mogelijk.

 

Restitutie:

Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen krijgt u van ons hiervan een bevestiging per mail. Hierna kunt u er bij ons vanuit gaan dat wij de restitutie binnen 48 uur proberen te behandelen. Houdt hierbij rekening dat vaak sommige betalingen zoals bijvoorbeeld PayPal, wat langer de tijd nodig hebben om uw rekening te bereiken.

 

Uw wettelijke rechten:

Niets uit deze sector doet afbreuk aan uw wettelijke rechten. U kunt advies over uw wettelijke rechten inwinnen bij een rechtswinkel of een consumentenorganisatie.

 

Laats bijgewerkt op 01/09/2021

”If you want to make big things happen, start with small steps.”