Waarom kiezen voor de duurzame producten van Exclusive Bamboo?

Met duurzame producten helpt Exclusive Bamboo jou met duurzaam leven. Met kleine aanpassingen in de producten die je dagelijks gebruikt kun je al een groot verschil maken voor de wereld! Daarom bestaat het assortiment van Exclusive Bamboo uit duurzame producten die je elke dag gebruikt. Kokosnootbakjes, bamboe rietjes, bamboe thermoflessen en meer. Doordat de producten gemaakt zijn van milieuvriendelijk materiaal, verklein jij je ecologische voetafdruk. Door bewust te worden van je dagelijkse gebruik en te kiezen voor duurzame producten, zet je de volgende stap naar een betere wereld!

 

Wat kan Exclusive Bamboo betekenen voor de horeca?

Het Europees parlement verbiedt in 2021 het gebruik van plastic wegwerprietjes. Hierdoor moet er een alternatief gevonden worden voor alle horecabedrijven die plastic rietjes gebruiken. Wij hebben de oplossing! Met de bamboe rietjes van Exclusive Bamboo bied je jouw klanten de beste drinkervaring, bespaar je op kosten voor de lange termijn en zet jij de volgende stap naar een beter wereld.

 

Wat zijn de voordelen van bamboe rietjes?

Doordat de bamboe rietjes gemaakt zijn van 100% bamboe, blijven ze stevig in elk soort drankje. In combinatie met het tropische uiterlijk van het rietje en het stevige materiaal, bied het de beste en meest uniek drinkervaring die je de klant kan bieden. Doordat de rietjes herbruikbaar zijn en je ze simpel kan schoonmaken in de vaatwasser, bespaar je flink op je jaarlijkse uitgaven aan rietjes. Daarnaast is het mogelijk om je rietjes te laten bedrukken met jouw eigen logo of gewenste tekst. Hiermee toon je aan al jouw klanten dat jij duurzaam onderneemt.

 

Bekijk de webshop voor de beste duurzame producten

Bevallen de producten van Exclusive Bamboo die je ziet in de foto gallerij? Neem dan een kijkje in de online webshop! Veilig en gemakkelijk online besteld. Samen zetten we de volgende stap naar een betere wereld! Heb je een opmerking of wil je een vraag stellen? Dan kun je hier contact met ons opnemen.

Exclusive Bamboo logo

GET IN TOUCH

Join the Exclusive Bamboo community!

Heb je een vraag of een opmerking? Neem dan gerust contact met ons op.